Höstrycket 2018, Resultat

19 båtar ställde upp i årets upplaga av höstrycket, mycket bra med tanke på att tävlingen gick så sent på året. som vanligt så är fisket lite svårare på hösten än på försommaren. Team Bagarflotten lyckades bäst, de spinnfiskade upp 261 cm. Längsta gäddan hade Team Sjögräs med hela 97 cm. Jag och Hasse hade hyggligt fiske, vi fick 3 st på trolling utanför Mjölkvik och 2 st mellan Sundsö och Vigerstad. Den 6:e och största gäddan fick vi utanför Mjölkvik på vertikalfiske, den högg på 16-17 meters djup. Lite lider jag med Team Dumle som hade raderat bilden på deras största gädda, den är inte medräknad i resiltatlistan,  med den räknad hade de kommit på 6:e plats

Resultat  
/Per Karlsson

Resultat Båtpimpel

Förra året så var det lättfiskat och rekordvikter på båtpimplet, i år var det desto svårare. Även om man hittade några mindre ansamlingar med fisk, så var det väldigt svårt att dem att hugga. Klart bäst lyckades Henry Hermansson och Jan Karlsson.De hittade sin fisk utanför Mjölkvik på 12 meters djup.
1. Henry Hermansson, Jan Karlsson     11 155 g
2. Hans Karlsson, Håkan Karlsson           5 155 g
3. Per Karlsson, Marcus Karlsson.            4149 g
4. Claes Erlandsson, Henrik Tholmark, Kiran 1910 g
5. Thomas Gustafsson, Christer Frisk.     1 235 g
6. Juniorerna                                                      ?    
7. Jonas Hellström, Kaj Lundén.                5 180 g (diskvalificerade eftersom de fiskat utanför tävlingsvattnet) Men de tog ganska lätt på det och erkände frivilligt, de tyckte fisket var uselt och bestämde då att prova utanför Tofta skär. Lite onödigt, deras vikt hade räckt ganska långt ändå.

Båtpimpeltävling

 Välkomna till båtpimpeltävling på Åsunden lördag den 13 oktober.. 
Samling vid Rimforsa båtklubb kl. 08.00. Tävlingstid 0830 -1400. Vi tävlar i båtlag, max 3 personer per båt. Startavgift 100 kr per båt, hela startavgiften delas ut i priser.