Gösbonanza

2013-04-28

Idag vaknade gösarna lite mer. Marcus och jag hade ett härligt flyt och landade 7 st. Marcus tog nytt Pb med 5.92 kg, en rätt nöjd kille ser det ut som. Flera medlemmar som har varit ute och fiskat idag och också fått fina fiskar så det lär komma fler bilder inom kort.

// Per Karlsson

Spegelblankt vatten, solsken, kanonfisk och glad fiskare. Kan väl inte bli bättre

Gösfiske

2013-04-27

Äntligen har man kommit igång med Gösfisket igen efter en lång vinter. Trögt fiske men till slut högg det en fining i alla fall.

//Per

Tålamod en fiskares bästa vän

2013-04-23

Johan Åkrans fick kämpa i 11 timmar för sin fina gös. Två andra som inte ger upp i första taget är Jonas Hellström och Håkan Fransson, bägge brukar så här års leta efter gäddan med stort G i Vättern, så även i år. Eftersom vi ofta matas med bilder på framgångsrikt fiske, kan det vara bra att se att det ofta ligger många timmars slit bakom varje stor fisk. Läs mer på Håkan och Jonas blogg.

Håkans blogg                    Jonas blogg

Johan Åkrans lägger ribban för årets gösfiske

2013-04-22

Johan Åkrans har hittat öppet vatten och han blev belönad med en riktigt fin gös. Det brukar vara ganska svårt precis efter islossning, så även denna gång. Ett hugg på 11 timmar enligt Johan, men vilken fisk sen. 86 cm och 7,92 kg. Grattis Johan!

 

En mycket grann gös på 7,92 kg, gössäsongen kan väl inte börja bättre.

Tävlingsprogram mete

2013-04-22

Årets tävlingsprogram för mete i Östergötland hittar du  här

Agnes vann månadens bild för mars

2013-04-07

Grattis till vinsten och den fina vinterbilden. Under april hoppas vi att vi ska få se några bilder med öppet vatten. Forsätt att ta med kameran på era fisketurer och skicka in bilder till hemsidan.

Pimpeltävling på Åländern

2013-04-05

På lördag den 6:e april blir det förmodligen sista chansen för säsongen att tävla i Östergötland. Tävlingen blir på Åländern med start vid Svenmyra. läs mer på Jokerbloggen här.

Om ni inte vill pimpla mer så är det sportfiskemässa i Jönköping fredag till söndag. Där kan man också passa på att byta några ord med Jonas Hellström och Håkan Fransson som finns i ABU -Garcia montern.

Rösta på månadens bild

2013-04-01

Då var det dags att rösta på månadens bild för mars

De fyra kandidaterna hittar du här

Röstningen pågår till söndag den 7 april. Det går att rösta en gång per dag.

webvoter poll
Rösta på bästa bilden

Nr 1: Sven Frode
Nr 2: Agnes Lind
Nr 3: Stefan Frisk
Nr 4: Johan Åkrans

View results