Gösträffen, resultat

2012-08-25

Åtta båtar kom till start till Göstävlingen, några fler borde det väl ha varit med tanke på hur många medlemmar vi är i klubben. Gösfisket har varit ganska svårt den senaste tiden, och Ämmern var inget undantag idag. Gösarna var väldigt skygga. Totalt fem gösar fångades av åtta båtar. Vinnare blev Håkan och Marcus Fransson som tog två stycken, toppfisken var 73 cm. Johan Åkrans och Fredrik Karmegren tog också 2 stycken, deras längsta var 69 cm . Jan-Åke Karlsson och Ingemar Johansson tog en på 62cm.

Grattis till segern Fransson och prispengarna kan väl bli en hjälp till att renovera motorn.

Det fungerade bra att mäta fiskarna                                                      Jan-Åke fick en fin abborre

 

här

 

Sutarmete

2012-08-21

Johan Almlöf-Ljungberg har skickat in en bild på en grann sutare som fångats i Åsunden på kastmete. Grattis till en fin fisk.

Rödingfeber

2012-08-14

Jonas Hellström har tagit vertikalfisket till nya oanade höjder. Vilken fantastisk fisk, stort GRATTIS JONAS!

Läs mer här

Tröga gösar

2012-08-14

I lördags var Fredrik Och jag på Järnlunden för att försöka lura gösar. Det var svårt, vi hittade en hel del ekon men de var totalt ointresserade. Ett par mindre gäddor men till slut efter ett antal timmar lyckades Fredrik i vart fall lura en riktigt fin gös som räddade dagen. // Per Karlsson

Expedition stora Lulevatten

2012-08-09

En sommarhälsning från Henry Hermansson.

Hej!

Här kommer lite bilder från min fiskevecka på Stora Lulevatten. Resan var tung 140 Mil i bil!!!.Men väl framme vid sjön var allt glömt . Vädret var fint och sjön visade sig vara jättestor( 6 mil lång).

Sjön var otroligt fiskrik med Abborre, Gädda, Harr, Sik och Öring. Det högg på allt som serverades mask, jigg, spinnare, maggot, flugor och trollade vobbler

Det var helt underbart att få sitta på en spegelblank sjö med fjäll i horisonten och se öringar slå frivolter medan rullen ylade.Kan man ha det bättre? En båt till såg jag på 8 dygn ingen trängsel alltså.

Mvh Henry